Dünya

Galaksinin Koruyucuları 3 Dünya Rekoru Kırdı

Duyurulduğu günden bu yana Marvel hayranlarında büyük merak uyandıran Galaksinin Koruyucuları 3, vizyon tarihine uzun bir süre olmasına rağmen şimdiden Dünya rekoru kırmayı başardı.

Avengers: End Game filmimizde gördüğümüz ve son filmi 2017 senesinde yayınlanmış olan Galaksinin Koruyucuları, End Game filminin arkasından hayranlarında yeni film ile ilgili büyük bir beklenti uyandırmıştı. Geçtiğimiz yıl Galaksinin Koruyucuları 3 filminin geleceği açıklanmış sadece yeni filmin hayranlarını birazcık daha bekleteceği söylenmişti.

Galaksinin Koruyucuları 3’ün serinin son filmi olması her ne kadar pek çoğumuzda hayal kırıklığına sebep olsa da film şimdiden merak uyandırmayı başardı. Marvel’ın uzun bir aradan sonrasında seyirciyle buluşturmaya hazırlandığı film hakkında bildiklerimiz ise oldukça azca. Sadece filmin senaristliğini okuyan bazı oyuncuların gözyaşlarını tutamadıklarını söylemesiyle Galaksinin Koruyucuları 3’ün hepimize duygu dolu anlamış olur yaşatmasını bekleyebiliriz. Dediğimiz benzer biçimde film hakkında bildiklerimiz oldukça kısıtlı ve çekimleri devam ediyor. Vizyon evveliyatına 1 yıldan uzun bir süre olan Galaksinin Koruyucuları 3, şimdiden üstün dereceli kırmaya başladı.

The Grinch’in rekorunu elinden aldı

Galaksinin Koruyucuları 3 Dünya Rekoru Kırdı
Galaksinin Koruyucuları 3 Dünya Rekoru Kırdı

Jim Carey’nin yeşil bir yaratığı canlandırdığı The Grinch filmini hatırlarsınız. Filmimizde büyük ve tüylü bir mahluk olan Gricnh, 2000’li yıllarda bir çoğumuzun korkulu rüyası olmuştu. Filmimizde Jim Carey’e meydana getirilen vücudunun tamamının tüyle kaplandığı makyaj ise uzun bir süredir ‘en fazla makyaj meydana getirilen film’ rekorunu elinde tutuyordu. The Grinch’in bu rekoru şimdiden elinden alındı ve yönetmen James Gunn tarafınca Dünya rekoru kırıldığı iddia edildi.

Galaksinin Koruyucuları 3 Geliyor: Vizyon Zamanı, Oyuncuları ve Hikayesi

 

Yönetmen James Gunn, yüksek bir bütçe ayrılan filmin makyaj alanında kırdığı bu rekoru duyurarak vizyon evveliyatına uzun bir süre olmasına karşın Marvel hayranlarında büyük bir beklenti oluşturmayı başardı. Will Poulter’ın Adam Warlock olarak yer alacağı ve Chris Hemsworth, Chris Patt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper benzer biçimde dev adları buluşturacak olan filmin ekibine geçtiğimiz günlerde sürpriz bir isim daha dahil oldu. DC’nin mini dizisi Peacemaker’dan hatırlayacağınız Chukwudi Iwuji oldu sadece filmdeki karakteri hemen hemen açıklanmadı. Galaksinin Koruyucuları 3’ün 23 Mayıs 2023 tarihinde gösterime girmesi umut ediliyor. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu